JuleKirkeKoncert med Kirstine Bonde, Anne Fjord og pianist Per Sønderby

Julekoncert i Oksby Kirke, Blåvand  er en stemningsfyldt nyhed, som gerne skulle danne en ny stærk tradition. 2 meget dygtige sangerinder sender masser af stemningsfyldt musik fra julen ud over kirkens skønne rammer som suppleres af en dygtig pianist. En oplevelse, som man ikke blot må lade passerer.  

Vælg billetter


 

2 meget dygtige sangerinder sender masser af stemningsfyldt musik fra julen over kirkens skønne rammer. Kirstine Bonde – klassisk uddannet sanger og har stor erfaring med julekoncert – bl.a. på de store scener med engelske Poul Potts og Anne Fjord er energibundet med stort talent – bl.a. i gospel verdenen og senest på Kim Larsen-Tribute koncerterne står i front og flot suppleret af den lokalekendte Per Sønderby. 

Skab en helstøbt oplevelse og benyt lejligheden til besøg på en af byens restauranter:

 

Wine & Delights, Blåvandvej 24, 6857 Blåvand 
Booking : Telefon 5355 2848 eller www.wineanddelights.dk 

- Wine & Delights er et hyggeligt spisested og bar med god service og uformel stemning. Restauranten byder på et spændende og alsidigt menukort, som løbende tilrettes sæsonen b.la steaks & fiskeretter. Her finder du selvfølgelig stedets signatur-ret, et stort og lækkert tapasbræt med mulighed for at skræddersy din egen menu med masser af lækre side-orders. 

Restaurant Høfte4, Hvidbjerg Strandvej 31, BlåvandBooking: Telefon 7527 9089 eller www.hoefde4.dk

Høfde4 
er en restaurant, der ligger i første klitrække ud til Vesterhavet ved Blåvand. Vi laver mad i topklasse med årstidernes råvarer. Der bliver kræset om detaljerne, og inspirationen bliver hentet fra det nordiske og det franske køkken, og råvarerne er helst lokale.

 

TheEateryBlåvand, Blåvandvej 31C, Blåvand

Booking: Telefon75279433 ellerwww.theeatery.dk

 

Vi byder på varme, smil, god mad og dejligglöggeller kaffe med kage. Kig forbi før eller efter koncerten. Se menu på www.theeatery.dk 

Biergarten, Horns Bjerge 5, BlåvandBooking; Telefon 4244 4845 Kom forbiBiergartenBlåvand, nyd et lækkert måltid mad samt godt hjemmebrygget øl. 

Der er plads til alle aldre, børnene kan hygge sig på vores morskabsmaskiner, i kan spille en omgang pool eller dart, mens i nyder vores hjemmebryggede øl, gode kaffe eller andet.

 

Venue


Oksby Kirke Kirkevej
6857 Blåvand, Danmark

BelépésAz alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google